BLOGGMENY
Diana TräningPT-livet

Då bär det av till LA! – Träningsmeckat

Inatt lyfter en nervös men extremt spänd Diana som skall få uppfylla en dröm hon knappt visste att hon hade; Nämligen att få vistas i, utforska och inspireras av träningsmeckat Los Angeles. 

Jag har nog fortfarande inte förstått vilken extrem upplevelse detta kommer bli och jag skall göra mitt yttersta för att under 6 dagar uppdatera er så ofta jag kan. Uppdateringar om hur sanden som Arnold spände sina biceps på känns under fötterna, hur fitnessmaten smakar och allt från branschmässan IHRSA – med dem absolut senaste nyheterna inom träning, fitness och hälsa.

Jag åker för mitt gym TryggaFitness, men självklart också för mig själv som tränare i Level Lifestyle, inspiratör och kreatör. Jag vill ta med mig hem så mycket intryck, upplevelser och smakprover jag bara kan – för att Sverige, Bromölla och mitt gym skall bli det absolut bästa!

Här är några av de saker jag blivit lovad och lagt till själv som jag hemskt gärna vill få utforska under min resa:

– Indoor Skydiving
– Muscle Beach
– Golds Gym
– Sitta ovanför Hollywoodskylten
– Jag vill hemskt gärna testa på Punding. En träningsform, som för LA är gamla nyheter – men för mig och förmodligen er: Helt Nytt. Att trumma sig igenom ett konditionspass. Verkar fullkomligt fantastiskt! Även för någon som ogillar dans. Se vad jag menar här.
– Crossfit! I en amerikansk box. Såklart!
– Äta massvis av gott
– Gå på stjärnorna
– Förhoppningsvis se en och annan stjärna.

Ja… listan kan göras lång. Är det något ni önskar att jag håller ögonen extra öppna för – tveka inte att lägga en kommentar.

LA – Here I come! 😀

Annons

1 kommentar

Lämna en kommentar